Mellanmål att ta med

Känner du att inspirationen tryter varje gång det är dags att förbereda mellanmålet inför utflykten i skogen eller den långa bilresan med familjen? Att allt du kommer på riskerar att resultera i krångel och kladd och onödigt mycket förberedande? Misströsta inte! Nedan följer några värdefulla tips på smarta och smidiga mellanmål som du kan ta med dig när du är på språng! Ett Risifrutti mellanmål fungerar alltid om man vill ha något gott och enkelt.

Risifrutti mellanmål att ta med
Risifrutti mellanmål att ta med

Smoothie – mixa bär, frukter och grönsaker och skapa ett uppfriskande mellanmål fullt av näring! Smoothies går utmärkt att servera i en kaffetermos för att hållas kall. Bara öppna och drick med sugrör!

Yoghurtblandning – genom att blanda ner dina favoritbär och -nötter i en burk med yoghurt så är du alltid redo när hungern slår till.

Risifrutti – ett riktigt bra och enkelt mellanmål att ta med på såväl utflykten i skogen som på föreläsningen i skolan. Snabbt, gott, energirikt och utan störande prassel! Upptäck alla våra smarriga mellanmål här.

Ni hittar fler goda tips på mellanmål som går bra att ta med här:

Risifrutti - enkla mellanmål att ta med
Risifrutti - enkla mellanmål att ta med

Vi älskar mellanmål som går lätt att ta med

Utflykter tillsammans med vännerna eller familjen är både kul, avkopplade och inspirerande. Att ge sig tid att komma ut och njuta av naturen och samtidigt umgås med de man tycker om kommer både att resultera i en riktig energiboost och minnen för livet. Låt därför inte detta hindras av hungriga magar och sura miner, utan se till att samtligas humör hålls på topp hela dagen genom att packa utflyktsväskan med rätt mellanmål! Här kommer några enkla tips på bra mellanmål som är lätta att ta med. På utflykten eller närhelst när du behöver tanka lite extra energi!

Vi på Risifrutti är experter på snabba och goda mellanmål som är enkla att ta med och som passar lika bra på brännbollsturneringar och skolutflykter som under långa dagar i skolan. Smakerna och utförandena är många, vilket gör det enkelt för dig att hitta ett mellanmål som passar just din smak och hungernivå!

Fler tips på mellanmål för vardagen