0

Mellanmål

Risifrutti banner

Goda och bra mellanmål som höjer energin

Mellanmål är livet! Här hittar du de bästa tipsen för snabba och enkla mellanmål eller är du kanske ute efter bra picknickmat eller idéer för utflykten? 

Risifrutti - mellanmål att ta med

Mellanmål att ta med

Känner du att inspirationen tryter varje gång det är dags att förbereda mellanmålet inför utflykten i skogen eller den långa bilresan med familjen?

Risifrutti - mellanmål

Tips för mellanmål i vardagen

Vi tycker att mellanmålet är dagens viktigaste mål! En enkel och smakrik energiboost behöver vi alla. Därför har vi samlat alla våra bästa tips och idéer på mellanmål som du kan tänkas behöva

Vi på Risifrutti älskar mellanmål, vi tycker konceptet är genialiskt

Vi mår och funkar som bäst när vi äter regelbundet. Frukost, lunch, middag – och gärna något mellanmål däremellan. Hur det ger ny energi när dippen är som djupast och får en seg bilresa eller regnig skogsutflykt att kännas hoppfull igen. Något snabbt och gott, som sprider ett leende på läpparna och ger kroppen ny energi helt enkelt. Ja, tänk vad ett litet mellis kan göra!

Risifrutti - mellanmål för barn
Risifrutti - mattande mellanmål

Mellis som håller dig mätt hela dagen

Ett bra mellanmål ger dig extra energi och fungerar som en buffert fram till lunchen eller middagen. Men det är inte alltid så lätt att tänka ut bra mellanmål, som både är gott och gör gott. Att få till en variation, så att inte varje mellis ser likadant ut. Fil och mackor i all ära – men ibland vill man kanske få in lite ny inspiration?

Vi har samlat våra bästa tips på goda mellanmål för olika tillfällen

Mellanmål att ta med, för att hålla energinivån uppe hela dagen, mellis tips för barnen och utflyktsmat till picknicken som mättar. Här finns något för alla!

Risifrutti - Picknick och Picknickmat
Scroll to Top

Tävlingsvillkor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.