Goda och bra mellanmål som höjer energin

Vi mår och funkar som bäst när vi äter regelbundet. Frukost, lunch, middag – och gärna något mellanmål däremellan. Vi på Risifrutti älskar mellanmål, vi tycker konceptet är genialiskt. Hur det ger ny energi när dippen är som djupast och får en seg bilresa eller regnig skogsutflykt att kännas hoppfull igen. Något snabbt och gott, som sprider ett leende på läpparna och ger kroppen ny energi helt enkelt. Ja, tänk vad ett litet mellis kan göra!

 

Goda och bra mellanmål som höjer energinEtt bra mellanmål ger dig extra energi och fungerar som en buffert fram till lunchen eller middagen. Men det är inte alltid så lätt att tänka ut bra mellanmål, som både är gott och gör gott. Att få till en variation, så att inte varje mellis ser likadant ut. Fil och mackor i all ära – men ibland vill man kanske få in lite ny inspiration?

 

Därför har vi samlat våra bästa tips på goda mellanmål för olika tillfällen. Mellanmål att ta med, för att hålla energinivån uppe hela dagen, mellis tips för barnen och utflyktsmat till picknicken som mättar. Här finns något för alla!