0

Risifrutti® Familjen

Möt vår Risifrutti® Familj! Mamma Toni med ungarna Tove, Tom och Lisabet har just flyttat in hos mormor Nancy. Under mormors tak är färgerna starka och det är högt i tak. Nancy har energi för sånt som är viktigt. Dans, vackra klänningar och familjen.

Risifrutti - mellanmål

Nancy, 77

Den mest energiska i familjen. Hon fnyser när folk pratar om att dataspel leder till stillasittande. För Nancy krävs ingen kompromiss. Hon gejmar och gympar. Drejar och dansar. Blixtsnabb i tanke och handling.

Risifrutti - mellanmål

Lisabet, 8

Det verkar som att vår lilla sladdis föddes studsande. Våghalsig på studsmattan och modig i tanken. Lisabet är klurig och ger vuxna svar på tal som ingen väntat sig. ”Hon har nio liv, den där ungen!” skrockar Nancy.

Risifrutti - mellanmål

Tove, 17

Tonis äldsta dotter känner sig mer vuxen än både sin mamma och mormor. Hon är esset i sin simhoppggrupp och tycker det är noll pinsamt att hon ibland glömmer att ta av badmössan när hon cyklar hem från träningen.

Risifrutti - mellanmål

Tom, 13

Det verkar som att vår lilla sladdis föddes studsande. Våghalsig på Mellanbarnet Tom är typ bästis med sin mormor. Dom älskar dataspel lika mycket. Men Tom har just lyckats fixa ett gym på Nancys vind och nu är han sjukt peppad på att bygga muskler och bli STOR.studsmattan och modig i tanken. Lisabet är klurig och ger vuxna svar på tal som ingen väntat sig. ”Hon har nio liv, den där ungen!” skrockar Nancy.

Risifrutti - mellanmål

Toni, 43

Nancys dotter Toni är eftertänksam och smart. Med självdistans och humor är hon familjens boss. Skjutsar till träningar och dansar inte sällan till någon fet discodänga i köket.

Skärmfritt hos Risifrutti® Familjen

Lär känna vår Risifrutti® Familj och få ett gott skratt på köpet.

Scroll to Top