Så gör vi våra mellanmål

För oss är det viktigt att berätta om hur vi tillverkar våra produkter och var ingredienserna kommer ifrån. På så sätt tror vi att konsumenterna blir tryggare och kan njuta mer av den goda smaken i mellanmålen från Risifrutti.

Risgröten tillverkas i vår anläggning i Örebro. Frukt- & bärsåsen tillagas i vår anläggning i Kumla och transporteras sedan till Örebro för att fyllas i bägarna tillsammans med risgröten .

Mjölken och grädden kommer från Svenska mejerier. Sockerlagen görs i Arlöv i Skåne. Risgrynen köper vi från Frankrike.

kor och jordgubbe

Svensk mjölk och grädde

Vi gillar naturliga råvaror och använder alltid svensk mjölk och grädde i våra mellanmål.

sol

I risgröt-fabriken

I fabriken i Örebro blandas torrvaror med grädde och mjölk för att sedan koka ihop med riset och bli till vår krämigt goda risgröt!

bär går på en landsväg

Frukt- & bärsåser

Med frukt och bär valda med omsorg tillverkas friska eller syrliga frukt- och bärsåser i vår anläggning i Kumla.

bär

Risgröt + Frukt- & bärsås = Sant

Bägarna fylls upp med en perfekt mängd risgröt och frukt- och bärsås.

risifrutti

I butik

De färdiga mellanmålen fraktas ut till våra återförsäljare. Du hittar Risifrutti mellanmål i en matvarubutik nära dig.

Om risifrutti

Bara positiv energi!

Njut av Sveriges mest omtyckta mellanmål!

Ingredienserna

Mjölken och grädden i Risifrutti mellanmål kommer från Svenska mejerier. Sockerlagen görs i Arlöv i Skåne. Stabilisatorpulvret (förtjockningsmedel och stärkelse) blandar vi i själva i vår anläggning i Örebro. Frukt och bärsåsen till Risifrutti tillagas i vår anläggning i Kumla. Risgrynen köper vi från Frankrike.

Läs mer om innehållet

Våra mellanmål

Våra mellanmål