Risifrutti som trend i L.A - Ett coolt mellanmål - Risifrutti

Risifrutti som trend i L.A

Big in L.A

Risifrutti har slagit stort i L.A och är namnet på allas läppar. Anledningen? Dess positiva energi, såklart. Beauty-bloggarna, det sköna killgänget och fashionfolket, alla vill få sin dos av Risifrutti. 

Fast… det är ju kanske inte riktigt ”sant”. Vår senaste kampanj är faktiskt en total fejkning av att Risifrutti har blivit den hetaste trenden i Los Angeles. Häng med på en härlig beauty-behandling hos skönhetsbloggaren Skin with Susie, eller koppla av med lite Mountain Yoga. We fake it till we make it, helt enkelt. En dag, ja då kanske vi ”make it big” i L.A, till dess fortsätter vi att drömma. 

#fakeittillwemakeit #biginla #barapositivenergi

Trend 2018 - Senaste trenden från L.A rapporterat av L.A "News" - Big in L.A – Risifrutti

Vem visste att Risifrutti kunde slå så stort i L.A? Enligt rapporter från en stor nyhetskanal i L.A. är Risifrutti den senaste trenden 2018 på västkusten av andra sidan Atlanten, tydligen på grund av energin den ger. Och visst passar det bra på t.ex. Venice Beach där den påstådda trend rapporten kommer från och där även förbipasserande vittnar om deras kärlek till Risifrutti? Hmm… en dag kanske - men för nu drömmer vi om att denna trend vore sann!


Flip Trick - Omöjligt kast - Big in LA – Risifrutti

WOW! Luke & Josh i L.A kör ett ultimat flip trick med Risifrutti förpackning och sätter det galant! Vi som provat flera gånger här i Sverige och inte lyckats - det kanske bara funkar om man är trendig i L.A? Kul för dom grabbarna i alla fall - tror du att även du kan sätta ett flip trick med en Risifrutti eller håller du dig till klassiska vattenflaskeflipen? Prova gärna och dela med dig. 


Ansiktsmask hemma - Skönhetsbloggaren - Big in L.A. – Risifrutti

Vi är så glada att skönhetsbloggaren Skin with Susie har uppmärksammat Risifrutti som en av hennes favorit-skönhetsprodukter i sin skönhetsrutin. I denna video visar hon hur hon använder den som en ansiktsmask hemma och hur huden får fullkomligt lyster av all den energin som finns i produkten. Vi är minst sagt förvånade - men kul att det funkar för någon så stor i L.A. Kanske kommer fler plocka upp detta skönhetstips för ansiktet… Vågar du prova själv?

 

Yogatrend med positiv energi - Big in LA – Risifrutti

Spana in vad som verkar vara den senaste trenden av yoga i L.A! Ett härligt yogapass på en bergstopp omringad av positiv energi i form av Risifrutti! Som instruktören själv kallar det, "Sunset Relaxing Yoga Level 2". Vem visste att de positiva tankarna från Yoga kunde boostas med positiv energi? Vi tycker i alla fall att det är kul att se fler ta fördelarna av Risifruttins energikrafter.