Risifrutti som trend i L.A.

Risifrutti fortsätter att slå stort i L.A. och är grejen alla pratar om. Varför? Dess positiva energi såklart! Alla, och då menar vi alla, vill få sin egna dos av den populära risgröten!

Really!? Nja… Vår senaste kampanj om att Risifrutti fortfarande är den hetaste trenden i LA är faktiskt fejk. Följ med på en 113 km/h snabb åktur med youtubern Rollercoaster Randy, eller ta del av en harmoniskt energi-ritual där Brad blir döpt. We fake it till we make it och en dag, ja en dag, kanske vi blir ”big i L.A.” på riktigt.

#fakeittillwemakeit #biginla #barapositivenergi

Risifrutti , mellanmålet för alla

You gotta love them Americans! Spana in youtubern OMG-mans reaktion när han för första gången ser Saturday Shelfie använda Risifrutti som ansiktsmask. Hilarious! Vi blir alltid lika glada över att se hur Risifrutti sprider positiv energi i LA.

Sweet-sixteen + Risifrutti = den bästa av födelsedagar

Kolla in hennes reaktion! Ibland får man vad man önskar sig, och ibland får man vad man VERKLIGEN önskar sig. Födelsedagar är ju väldigt spännande på det sättet och tänk att en Risifrutti kan göra någon så här glad, och i LA dessutom! Det trodde vi aldrig… Eller?

Energy camp- där Risifrutti blir en del av människan

Söker du också efter mer positiv energi i ditt liv? Vi vet svaret! Energy-camp med Risifrutti. Det är den ”absolut senaste trenden i LA” som går ut på att låta Risifruttins krafter bli en del ens inre. Lägret avslutas med en spirituell ritual där deltagarna blir döpta i risgröt för att sedan vakna upp fullkomligt positiva. Amazing, eller hur?

Världens snabbaste Risifrutti (vad vi sett)

Visste ni att Risifrutti och är så pass efterfrågad i LA att Rollercoaster Randy nu tagit sig an mellanmålet i sin youtube kanal! Där testar han att äta mat samtidigt som han åker berg och dalbana. Helt galet! Men här har ni den, världens snabbaste, och kanske kladdigaste, Risifrutti! 113km/h snabb för att vara exakt.

Senaste trenden från L.A rapporterat av L.A "News"

Vem visste att Risifrutti kunde slå så stort i L.A? Enligt rapporter från en stor nyhetskanal i L.A. är Risifrutti den senaste trenden 2018 på västkusten av andra sidan Atlanten, tydligen på grund av energin den ger. Och visst passar det bra på t.ex. Venice Beach där den påstådda trend rapporten kommer från och där även förbipasserande vittnar om deras kärlek till Risifrutti? Hmm… en dag kanske – men för nu drömmer vi om att denna trend vore sann!

Flip Trick - Omöjligt kast

WOW! Luke & Josh i L.A kör ett ultimat flip trick med Risifrutti förpackning och sätter det galant! Vi som provat flera gånger här i Sverige och inte lyckats – det kanske bara funkar om man är trendig i L.A? Kul för dom grabbarna i alla fall – tror du att även du kan sätta ett flip trick med en bägare eller håller du dig till klassiska vattenflaskeflipen? Prova gärna och dela med dig.

Ansiktsmask hemma - Skönhetsbloggaren

Vi är så glada att skönhetsbloggaren Skin with Susie har uppmärksammat Risifrutti som en av hennes favorit-skönhetsprodukter i sin skönhetsrutin. I denna video visar hon hur hon använder mellanmålet som en ansiktsmask hemma och hur huden får fullkomligt lyster av all den energin som finns i produkten. Vi är minst sagt förvånade – men kul att det funkar för någon så stor i L.A. Kanske kommer fler plocka upp detta skönhetstips för ansiktet… Vågar du prova själv?

Yogatrend med positiv energi

Spana in vad som verkar vara den senaste trenden av yoga i L.A! Ett härligt yogapass på en bergstopp omringad av positiv energi från Risifrutti! Som instruktören själv kallar det, “Sunset Relaxing Yoga Level 2”. Vem visste att de positiva tankarna från Yoga kunde boostas med positiv energi? Vi tycker i alla fall att det är kul att se fler ta fördelarna av Risifrutti energikrafter.