Sponsring och samarbete

Risifrutti är stolt sponsor till Color Obstacle Rush!

Risifrutti sprider positiv energi tillsammans med Color Obstacle Rush – väldens största löpevenemangsturné!

Loppet förenar både skojiga färger, häftiga hinder och medryckande musik. Det finns 15 olika och superroliga hinder, 6 färgkontroller, musik och skum längs 5k banan!

För Risifrutti är det viktigt att ha roligt och sprida positiv energi!

Det är därför vi vill vara med och sponsra Color Obstacle Rush då det bästa med loppet är att allt är gjort på det roligas villkor: det finns ingen tidtagning och den som vinner får samma pris som alla andra – ett fantastiskt bra humör! Loppet är utformat att vara roligt snarare än en jätteutmaning och evenemanget lämpar sig för nästan alla över 12 år. Även om Color Obstacle Rush är ett ”löpevenemang”, behöver man inte springa om man inte vill. Det är faktiskt lika många som går (eller dansar!) genom hela banan. Detta kallar vi positiv energi!

Risifrutti är på plats i sommar!
Kom och besök oss om du är en av de lyckliga deltagarna, du hittar oss på eventområdet i det roligaste tältet. I vårt tält kommer man kunna ta snygga bilder som sprider positiv energi och tävla om en resa till Barcelona värd 10 000 kr! Självklart kommer vi också bjussa på positiv energi i form av Risifrutti! Mums!

Hoppas vi ses i sommar!

Vi vill vara med!

Vår vision är ett positivt och aktivt ungdoms- Sverige!

Idrott & aktivitet är en plats där ungdomar hittar självförtroende, sammanhang, lagkänsla och vänner för livet. Risifrutti vill uppmuntra och inspirera alla ungdomar att idrotta och vara aktiva, oavsett prestation- och göra det för att ha roligt. Gör din grej helt enkelt och ha kul!

Brinner du för en aktivitet som du önskar sponsring för, hör av dig till oss och berätta mer om vad det är som gör att du älskar din aktivitet och varför du vill sprida positiv energi tillsammans med oss!

 

Vi vill sprida positiv energi!