Så gör vi
Risifrutti

För oss är det viktigt att berätta om hur vi tillverkar våra produkter och var ingredienserna kommer ifrån. På så sätt tror vi att konsumenterna blir tryggare och kan njuta mer av den goda smaken i Risifrutti. 

Risifrutti tillverkas i vår anläggning i Örebro. Frukt & bärsåsen tillagas på vår anläggning i Kumla och transporteras sedan till Örebro för att fyllas i bägarna tillsammans med risgröten .

Mjölken och grädden i Risifrutti kommer från Svenska mejerier. Sockerlagen görs i Arlöv i Skåne. Risgrynen köper vi från Frankrike. 

Välkommen till vår anläggning i Örebro.

  • 1
    Här blandas alla torrvaror som sedan blandas in med den färska mjölken och grädden i en stor tank.
  • 2
    Riset har sedan tillsatts för att gröten ska koka och sedan mynna ut i bägarna.
  • 3
    Efter att gröten och bärsåsen har fyllts i bägarna förseglas bägarna.
  • 4
    Kartongen fylld med Risifrutti transporteras på en bana…
  • 5
    ...och hamnar på en pall som hämtas upp av en självgående truck.
  • 6
    Säg hej till vårt glada gäng som ser till att det finns Risifrutti i våra butiker och våra hem.

ingredienserna

Mjölken och grädden i Risifrutti kommer från Svenska mejerier. Sockerlagen görs i Arlöv i Skåne.
Stabilisatorpulvret (förtjockningsmedel och stärkelse) blandar vi i själva i vår anläggning i Örebro.
Frukt och bärsåsen till Risifrutti tillagas i vår anläggning i Kumla.
Risgrynen köper vi från Frankrike.